flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Другого апеляційного адміністративного суду з Днем рятівника!

17 вересня 2020, 09:24

Шановні рятівники!

 

Від імені колективу Другого апеляційного адміністративного суду та від мене особисто прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем рятівника!

Рятівник – це не просто професія, а стан душі, адже своєю щоденною самовідданою працею він завжди готовий прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя. Приклади відваги та рішучості при виконанні обов'язків говорять про те, що серед наших рятувальників тільки сильні духом і загартовані випробуваннями люди, які прийдуть на допомогу.

У цей святковий день хочу привітати з професійним святом та висловити щиру вдячність за самовіддану працю, відвагу і героїзм, сумлінне  виконання обов'язків та високий професіоналізм.

Бажаю рятівникам та їх сім'ям всіх благ, здоров'я, успіхів та якомога менше тривожних викликів. Нехай тиск життєвих негараздів ніколи не зламає потяг до доброго та чистого, а людяність та взаємоповага завжди перемагають в несприятливих ситуаціях!

 

 

З повагою

 

Голова Другого

апеляційного адміністративного суду                                                                                                                                                                                      Г.Є.Бершов