flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Другого ААС з днем державної служби.

23 червня 2020, 10:12

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Праця кожного державного службовця є надзвичайно важливою в діалозі народу з владою та несе відповідальність за стан справ у суспільстві. Це відповідальна, клопітка та нелегка праця, яка потребує самовідданості та професійності.

Кожен на своєму місці ми виступаємо ланкою, що поєднує владу і народ, формуємо ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.

Знання і сумлінне ставлення держслужбовців до виконання своїх обов’язків стануть стійкою опорою у справі із захисту громадян та добробуту держави.

Бажаю і надалі щедро творити добро своєю повсякденною працею, безкорисливою допомогою людям, мудрою порадою, добрим словом і добрим ділом!

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку!

Сердечно бажаю всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці!

 

З повагою,

 

 

Голова Другого апеляційного

адміністративного суду                                                                                                                                                                         Г.Є.Бершов