flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВИКЛИК У СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ № 816/2089/17

15 травня 2020, 11:45

Другий апеляційний адміністративний суд повідомляє, що в провадженні суду перебуває справа заявою про ухвалення додаткового судового рішення по справі за апеляційною скаргою Державної казначейської служби України на рішення Полтавського окружного адміністративного суду від 01.03.2018 по справі № 816/2089/17 за позовом   Публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації "Полтавагаз" до   Державної казначейської служби України про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити певні дії.

Викликаються Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації "Полтавагаз" , Державна казначейська служба України в судове засідання, призначене на 10:15 26 травня 2020 року в залі судових засідань № 4 в приміщенні Другого апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Харків, майдан Театральний, 1.

Відповідно до ст. 268 Кодексу адміністративного судочинства України з опублікуванням цього оголошення про виклик учасники справи вважаються належним чином повідомленими про дату, час та місце розгляду справи. Неприбуття у судове засідання учасника справи, повідомленого відповідно до положень цієї статті, не перешкоджає розгляду справи у судах першої та апеляційної інстанцій.

З текстом ухвали про призначення заяви до розгляду, можна ознайомитись за посиланням (2aa.court.gov.ua/sud4851/gromadyanam/11/) або звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http:// www.reyestr.court.gov.ua/), а копії процесуальних документів, у тому числі апеляційної скарги, в паперовому вигляді Ви маєте право заздалегідь отримати в канцелярії Другого апеляційного адміністративного суду.
Виклики розміщуються на офіційному веб-сайті Другого апеляційного адмінстративного суду в розділі ГРОМАДЯНАМ-Оголошення про виклик до суду