flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВИКЛИК У СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ № 591/2949/19

06 серпня 2019, 11:28

Другий апеляційний адміністративний суд повідомляє, що в провадженні суду перебуває справа за апеляційною скаргою Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби на рішення Зарічного районного суду м. Суми від 10.07.2019 по справі № 591/2949/19 за позовом   Мамчун Дмитра Валерійовича Директора ТОВ "СМНВО" до   Начальника Харківського управління Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби Феденко Галини Михайлівни   про визнання протиправною та скасування постанови по справі про притягнення до адміністративної відповідальності.

Викликаються Мамчун Дмитро Валерійович Директор ТОВ "СМНВО" , Начальник Харківського управління Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби Феденко Галина Михайлівна , Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби в судове засідання, призначене на 11:30 14 серпня 2019 року в залі судових засідань № 6 в приміщенні Другого апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Харків, майдан Театральний, 1.

Відповідно до ст. 268 Кодексу адміністративного судочинства України з опублікуванням цього оголошення про виклик учасники справи вважаються належним чином повідомленими про дату, час та місце розгляду справи. Неприбуття у судове засідання учасника справи, повідомленого відповідно до положень цієї статті, не перешкоджає розгляду справи у судах першої та апеляційної інстанцій.

З текстом ухвали про відкриття провадження у справі, можна ознайомитись за посиланням (2aa.court.gov.ua/sud4851/gromadyanam/11/) або звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http:// www.reyestr.court.gov.ua/), а копії процесуальних документів, у тому числі апеляційної скарги, в паперовому вигляді Ви маєте право заздалегідь отримати в канцелярії Другого апеляційного адміністративного суду.
Виклики розміщуються на офіційному веб-сайті Другого апеляційного адмінстративного суду в розділі ГРОМАДЯНАМ-Оголошення про виклик до суду