flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВИКЛИК У СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ №  480/3909/18

05 квітня 2019, 09:12

Другий апеляційний адміністративний суд повідомляє, що розгляд справи за апеляційною скаргою Адміністративної комісії при виконавчому комітеті Охтирської міської ради на рішення Охтирського міськрайонного суду Сумської області від 13 лютого 2019 року по справі за адміністративним позовом Медведенко Валентини Григорівни, Медведенко Віктора Борисовича до Адміністративної комісії при виконавчому комітеті Охтирської міської ради про скасування адміністративного протоколу від 26 липня 2018 року та постанови про накладення штрафу від 17 серпня 2018 року, - відкладений, у зв'язку із задоволенням клопотання позивачів про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

У судове засідання, призначене на 11 квітня 2019 року об 11:00 годині викликаються Медведенко Валентина Григорівна , Медведенко Віктор Борисович , Адміністративна комісія при виконавчому комітеті Охтирської міської ради в судове засідання, призначене на 11:00 11 квітня 2019 року.

Відповідно до ст. 268 Кодексу адміністративного судочинства України з опублікуванням цього оголошення про виклик учасники справи вважаються належним чином повідомленими про дату, час та місце розгляду справи. Неприбуття у судове засідання учасника справи, повідомленого відповідно до положень цієї статті, не перешкоджає розгляду справи у судах першої та апеляційної інстанцій.

З текстом ухвали про відкриття провадження у справі, можна ознайомитись за посиланням (2aa.court.gov.ua/sud4851/gromadyanam/11/) або звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http:// www.reyestr.court.gov.ua/), а копії процесуальних документів, у тому числі апеляційної скарги, в паперовому вигляді Ви маєте право заздалегідь отримати в канцелярії Другого апеляційного адміністративного суду.
Виклики розміщуються на офіційному веб-сайті Другого апеляційного адмінстративного суду в розділі ГРОМАДЯНАМ-Оголошення про виклик до суду