flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВИКЛИК У СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ № 639/4669/18

27 березня 2019, 10:38

Другий апеляційний адміністративний суд повідомляє, що в провадженні суду перебуває справа за апеляційною скаргою Білоусова Дениса Віталійовича на рішення Жовтневого районного суду м. Харкова від 11 лютого 2019 року по справі за адміністративним позовом Білоусова Дениса Віталійовича до інспектора взводу № 1 роти № 6 батальйону № 4 Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Воровика Олександра В’ячеславовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції про скасування постанови про адміністративне правопорушення.

Викликаються Білоусов Денис Віталійович , Інспектор взводу №1 роти №6 батальйону №4 Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Воровик Олександр В'ячеславович , Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції представник позивача Поліщук Денис Віталійович в судове засідання, призначене на 10:30 04 квітня 2019 року в залі судових засідань № 6 в приміщенні Другого апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Харків, майдан Театральний, 1.

Відповідно до ст. 268 Кодексу адміністративного судочинства України з опублікуванням цього оголошення про виклик учасники справи вважаються належним чином повідомленими про дату, час та місце розгляду справи. Неприбуття у судове засідання учасника справи, повідомленого відповідно до положень цієї статті, не перешкоджає розгляду справи у судах першої та апеляційної інстанцій.

З текстом ухвали про відкриття провадження у справі, можна ознайомитись за посиланням (2aa.court.gov.ua/sud4851/gromadyanam/11/) або звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http:// www.reyestr.court.gov.ua/), а копії процесуальних документів, у тому числі апеляційної скарги, в паперовому вигляді Ви маєте право заздалегідь отримати в канцелярії Другого апеляційного адміністративного суду.
Виклики розміщуються на офіційному веб-сайті Другого апеляційного адмінстративного суду в розділі ГРОМАДЯНАМ-Оголошення про виклик до суду