flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Другому апеляційному адміністративному суді пройшла спільна нарада голів судів

23 лютого 2024, 14:23

     22 лютого 2024 року у приміщенні Другого апеляційного адміністративного суду проведено нараду голів судів Харківського апеляційного округу.
     За запрошенням голови суду Армена Бегунца і заступника голови суду Олега Спаскіна у спільній нараді взяли участь голови окружних адміністративних судів Харківської, Полтавської та Сумської областей.
    Присутні обговорили показники діяльності судів Харківського апеляційного округу за минулий рік та організаційні питання здійснення судочинства і документообігу між судами.
       Окрему увагу учасники спільної наради приділити обговоренню актуальної судової практики, у тому числі практики Європейського Суду з прав людини, та деяким аспектам її застосування.
     Голова Другого апеляційного адміністративного суду Армен Бегунц розповів колегам про підписання спільного меморандуму щодо співпраці з Національним юридичним університетом ім. Я Мудрого, а також нагадав про заплановану Міжнародну науково-практичну конференцію на тему: «Проблемні питання вирішення податкових спорів в умовах воєнного стану» та запросив голів взяти участь у цьому заході.