flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання Другого апеляційного адміністративного суду з нагоди професійного свята

15 грудня 2023, 09:45

Шановні колеги!

 

        Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників суду України!

       Судова система сьогодні є однією з основних ланок у забезпеченні стабільного функціонування України. Принципи розвитку та європейська інтеграція нашої держави вимагають безумовного верховенства загальнолюдських цінностей, прав і свобод громадян та висувають суворі вимоги до вітчизняного правосуддя.

      Бути працівником суду відповідально та почесно. Ваш професіоналізм, знання, практичні навички та високі моральні якості сприяють суспільній злагоді та належній роботі судової системи і держави в цілому.

      У цей нелегкий для України час тисячі наших колег стали на захисті Батьківщини зі зброєю у руках, надають допомогу Збройним Силам України і волонтерам, фіксують військові злочини та відстоюють права країни в міжнародних інституціях.

       Шановні колеги, щиро бажаємо успіхів і досягнень, витримки у складних ситуаціях та зважених рішень, міцного здоров’я, життєвих гараздів та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я України, Закону та справедливості.

       Нехай натхненням і оптимізмом, плідною працею буде наповнений кожен день, а високий професіоналізм і працездатність винагороджуються повагою і довірою громадян.

       Зі святом!