flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Другого апеляційного адміністративного суду вітає Збройні Сили України зі святом!

06 грудня 2023, 10:07

       06 грудня Україна відзначає одне з найважливіших свят - День Збройних Сил України!

     Збройні Сили України є ровесниками незалежності України та у 2023 році відзначають 32 річницю. Згідно Конституції, армія відповідає за оборону країни, захист її територіальної цілісності, суверенітету й недоторканності. Це твердження як ніколи відповідає дійсності.

     Незважаючи на те, що Українська армія складається з різних родів військ, які мають свої професійні святкові дні, сьогоднішнє свято об’єднує всіх військовослужбовців України.

     Щодня мільйони небайдужих людей по всьому світу спільно з українцями допомагають та дякують всім тим, хто обрав нелегкий шлях військового; тим, хто захищає і готовий пожертвувати собою заради щасливого і вільного майбутнього дітей. З вдячністю та сумом згадують тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність.

    Цього року ми вперше відзначаємо два свята - День Збройних Сил України та Святого Миколая. Бажаємо, щоб справдилося найголовніше бажання всіх українців - наша Перемога!

       Захисники України - це гордість і сила держави, меч і щит України, найкращі її сини і доньки!
Вітаємо наших доблесних, хоробрих, незламних воїнів, які потужною стіною захищають рідну Україну від окупантів та котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, волю та силу духу.

      Пишаємося колегами-військовослужбовцями, які долучилися до лав Збройних Сил України та на полі бою захищають країну. Пам’ятаємо Шушпанова Максима Євгенійовича. Герої не вмирають!

      Замало слів, щоб висловити нашу безмежну вдячність, любов та повагу
      Героям країни,
      Воїнам світла - Захисникам України!

      СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ! СЛАВА УКРАЇНІ!