flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Другого апеляційного адміністративного суду у глибокій жалобі з приводу непоправної втрати

14 вересня 2023, 15:25

З сумом повідомляємо, що на 37 році життя наш колега та друг, воїн Збройних Сил України,  Максим Шушпанов  загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи рідну землю від російського агресора.

Із самого початку повномасштабного вторгнення Максим прийняв рішення приєднатись до лав Збройних Сил України та боронив Батьківщину у складі 71 окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Тримав оборону під Ізюмом, обороняв Бахмут від окупаційних військ, виконував бойові завдання з оборони Авдіївки, виконував розвідувальні місії в Марганецькому районі, приймав активну участь у наступі на Запорізькому напрямку.

Був нагороджений Нагрудним знаком «Знак пошани» та почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Срібний хрест».

Максим віддав своє життя, захищаючи Батьківщину від ворожих загарбників. 

Назавжди запам'ятаємо його як відповідального, працьовитого, принципового й уважного товариша. Людина щирої та світлої душі. Він підбадьорював нас з фронту, вірив у Перемогу. Бо він був там, щоб кожен з нас міг й далі жити та працювати. Його запал і віра вселяли в нас надію. І від того ще важче повірити в те, що його більше немає з нами.

 

Колектив Другого апеляційного адміністративного суду у глибокій жалобі з приводу непоправної втрати. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя.

 

Нехай його ім'я закарбується в пам’яті та серцях усіх, хто його знав.

 

Вічна пам'ять та Слава Героям, які полягли за незалежність України!