flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо роботи суду в період воєнного стану

25 лютого 2022, 13:44

Указом президента України № 64/2022 від 24.02.2022 введено воєнний стан в Україні.
У зв'язку з проведенням бойових дій на території Харківської області, робота суду та організація процесу відправлення правосуддя значно ускладнюється.

Питання безпеки та здоров’я людей сьогодні є пріоритетним питанням, тому у роботі судових установах введено певні обмеження.

Заходи, які вживаються керівництвом Другого апеляційного адміністративного суду, мають на меті не лише убезпечити від небезпеки суддів та працівників апарату суду, а й самих відвідувачів.

Відповідно до рекомендацій Ради суддів України, керівництву та суддям судів України необхідно, у випадку загрози життю, здоров'ю та безпеці відвідувачів суду, працівників апарату суду, суддів - оперативно приймати рішення про тимчасове зупинення здійснення судочинства певним судом до усунення обставин, які зумовили припинення розгляду справ.

З огляду на вищевикладене, розгляд судових справ та матеріалів, виготовлення повних текстів судових рішень Другим апеляційним адміністративним судом буде відкладено на інші дати про що буде повідомлено додатково. Відправка судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень, надсилання сторонам у справах процесуальних документів також буде здійснюватися з урахуванням ситуації, що склалась!
На теперішній час приймання, реєстрація вхідної та відправка вихідної кореспонденції судом тимчасово не здійснюється!

Дякую за розуміння! Зберігайте спокій! Бережіть Ваші життя!
Керівництво Другого апеляційного адміністративного суду