flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Другому ААС для студентів ХНТУСГ проведено екскурсію приміщенням суду

05 липня 2021, 15:47

 

05 липня 2021 року з нагоди святкування Днів адміністративної юстиції в Україні в Другому апеляційному адміністративному суді для студентів Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка було проведено ознайомчу екскурсію приміщенням суду.

Заступник керівника апарату Янчевський І.Г. разом із студентами оглянули робочі кабінети танцелярії та інших структурних підрозділів суду, ознайомились з процесом роботи апарату суду від моменту надходження справи до завершення її розгляду. Також дізнались про цікаві подробиці будівництва приміщеня суду, що є пам'яткою архітектури місцевого значення.

 

 

            

Екскурсії приміщенням суду є популярним просвітницьким заходом, що сприяє підвищенню рівня соціальної культури та довіри до судової влади у молоді, допомагає зрозуміти механізм роботи та дає можливість кожному прийняти для себе рішення чи пов'язувати своє майбутнє із судовою системою чи ні.

 

             

 

По завершенню екскурсії студенти висловили свою подяку та найкращі побажання у подальшій роботі та висловили бажання проходити виробничу практику саме у Другому апеляційному адміністративному суді.