flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Другому ААС проведено День відкритих дверей для студентів Харківського національного автомобільно-дорожнього університету

11 червня 2021, 15:47

 

 

        У Другому апеляційному адміністративному суді з нагоди святкування Днів адміністративної юстиції в Україні 11 червня 2021 року в черговий раз проведено День відкритих дверей.

 

       Цього разу до суду завітали студенти третього курсу Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Метою даного заходу є формування правової свідомості у молоді та підвищення суспільної довіри до суду.

 

 

                

     З вітальним словом до них звернувся голова суду Бершов Г.Є., розповівши  про принципи судочинства, організацію роботи суду, категорії справ, що розглядаються.

     Заступник керівника апарату Янчевський І.Г. розповів молоді про загальні принципи судочинства в Україні та механізм організації роботи апарату суду, про історію становлення адміністративної юстиції, символи судової влади, історію даного суду та цікаві нюанси роботи в цілому.

 

              

     Також студентам провели ознайомчу екскурсію приміщеннями суду, під час якої присутні мали змогу оглянути зал судових засідань, канцелярію суду та інші структурні підрозділи.

              

 

     Після екскурсії присутні гості висловили подяку за проведення заходу та побажання подальшої плідної співпраці по закінченню навчання.