flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Другого апеляційного адміністративного суду з Днем працівників прокуратури України

01 грудня 2020, 09:21

Шановні колеги!

 

   Від імені коллективу Другого апеляційного адміністративного суду та від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем працівників прокуратури України!

   Бажаю успіхів у роботі, професійних здобутків, витримки та стійкості у відповідальній та благородній справі – зміцненні законності та правопорядку в державі.

   Від вас та вашої роботи великою мірою залежить збереження стабільності, злагоди та спокою, а також дотримання прав і свобод кожного громадянина.

   Нехай ваша принциповість та непохитність у служінні Закону та Справедливості, помножені на мудрість, знання та професіоналізм, увінчуються позитивними досягненнями в ім’я процвітання незалежної, правової та демократичної України та її громадян!

   У цей день ще раз від щирого серця бажаю мирного неба, міцного здоров`я, наснаги та невичерпної енергії у нелегкій роботі на благо нашої держави!

 

Зі святом!

 

Голова Другого апеляційного

адміністративного суду                                                                                                                                                               Г.Є.Бершов