flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Другий апеляційний адміністративний суд та Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого підписали Меморандум про співробітництво

10 січня 2024, 12:05

           

 

 

 

  09 січня 2024 року за спільною ініціативою Другого апеляційного адміністративного суду та Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулося підписання Меморандуму про співробітництво.

 Документ про партнерство підписали голова Другого апеляційного адміністративного суду Бегунц Армен Олегі та ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Гетьман Анатолій Павлович.

    Меморандум укладений з метою забезпечення співпраці щодо: освітніх заходів в сфері правознавства, надання консультативних послуг, видання публікацій юридичного та суспільного змісту, проведення тематичних круглих столів, конференцій, вебінарів, проведення яких відбуватиметься на принципах рівноправності, відкритості і доброчинності.

    Переконані, що спільна взаємодія підвищить якість освіти як в теоретичному, так і практичному відношеннях, надасть можливість визначитися студентам з напрямком майбутньої діяльності, сприятиме плідній співпраці сторін у майбутньому.

    Підписання Меморандуму – це знакова подія!