flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

П’ять років процесуальної діяльності Другого апеляційного адміністративного суду

28 грудня 2023, 09:42

     Сьогодні, 28 грудня 2023 року, п’ята річниця від початку роботи Другого апеляційного адміністративного суду.
   Саме 28 грудня 2018 року Другий апеляційний адміністративний суд розпочав здійснювати свою процесуальну діяльність з розгляду адміністративних справ.
       З першого дня процесуальної діяльності Суду та до сьогодні Другим апеляційним адміністративним судом розглянуто понад 69 730 справ та ухвалено 304 623 судових рішень, впроваджено чимало інновацій та новітніх технологій, серед яких особливої уваги заслуговує введення в експлуатацію та використання в роботі підсистем ЄСІТС.
     Ефективність відправлення правосуддя це, в першу чергу, результат титанічної роботи працівників суду всіх рівнів – від секретаря до судді.
   Протягом п’яти років колектив Суду наполегливо працює на користь громадян, незважаючи на всі складнощі, які випадають на долю нашої країни.
     Значних змін зазнала процесуальна діяльність Суду під час коронавірусної епідемії, але керівництво Суду якісно та з дотриманням норм безпеки налагодило процес роботи та розгляду справ, з метою забезпечення прав громадян.  
     За п’ять років на нашому шляху було багато викликів, і самим тяжким та непередбачуваним стало запровадження воєнного стану. Але навіть це не стало перешкодою у забезпеченні прав громадян на судовий захист. Апарат суду та суддівський корпус завжди відповідально, добросовісно та з великим ентузіазмом виконував свою роботу.
     За ці роки наш колектив змінювався, ми з гордістю говоримо про наших колег, які обрані на посади суддів Верховного Суду та продовжують слідувати своїм професійним принципам та ідеям.
     Особлива вдячність і шана нашим колегам, які змінили своє буденне життя та взяли до рук зброю для захисту України. Молимося за ваше повернення цілими й неушкодженими. Вічна пам'ять і слава нашому полеглому колезі - Максиму Шушпанову, який до останньої миті боронив Україну! Максиме, ти назавжди в наших серцях!
     Ми вдячні за можливість жити і працювати та переконані, що попереду Суд чекають лише нові горизонти професійних здобутків!
     Бажаємо усім працівникам адміністративної юстиції впевнено крокувати у майбутнє, мати сили та наснагу для професійної діяльності.